رستوران ایتالیایی در شیراز

رستوران ایتالیایی در شیراز

آشپزی ایتالیایی یکی از زیرشاخه‌های آشپزی مدیترانه‌ای است و مواد اولیه، دستور غذاها و تکنیک‌های آشپزی را شامل می‌شود که از دوران باستان تا به امروز در شبه‌جزیره ایتالیا رواج داشته و بعدتر، همراه با موج مهاجرت گسترده ایتالیایی‌ها، به سرتاسر جهان صادر شده‌است. آشپزی ایتالیایی طی قرن‌ها توسعه یافته‌است. اگرچه کشوری که امروز به نام ایتالیا می‌شناسیم تا قرن نوزدهم به عنوان یک کشور واحد وجود نداشت، اما می‌توان مدعی شد که ریشه‌های آشپزی ایتالیایی از قرن چهارم قبل از میلاد، قابل ردگیری‌ست. آن طور که از کتاب آشپزی (Apicius) که قدمت آن به قرن اول پیش از میلاد می‌رسد، می‌توان دریافت، غذا و فرهنگ، در آن زمان، از اهمیت فراوانی برخوردار بوده‌است. طی قرن‌ها، همسایگان ایتالیا، فاتحان جنگ‌ها، سرآشپزهای برجسته، تحولات سیاسی و کشف دنیای نو هر یک به نوبه خود در توسعه آشپزی ایتالیایی سهیم بوده‌اند. (منبع: ویکی پدیا)

غذا، تفریح و مد همیشه در ایتالیا بسیار خاص و مورد توجه بوده است. قطعا تا به امروز درباره مهارت ایتالیایی ها در طبخ غذاهای خاص شنیده اید و یا امتحان کرده اید.

ایتالیا با توجه به مزارع گسترده و سرسبزی که دارد به تولید محصولاتی از قبیل: پرتقال، گوجه فرنگی، سیب زمینی، زیتون، ذرت، انگور و ... پرداختند که هر کدام طعمی خاص و لذت بخش دارد. رابین لیچ نویسنده بزرگ انگلیسی می‌گوید “در ایتالیا مردم کار و زندگی را به غذا اضافه می‌کنند.”

شاید برایتان جالب باشد بدانید که بیشترین موادی که ایتالیایی ها در غذای خود به کار می برند چه چیزهایی است:

  • روغن زیتون
  • سبزیجات
  • آرد
  • گوشت
  • ماهی
  • انواع پنیر
  • تخم مرغ
  • لوبیا
  • زیتون
  • انواع پاستا

تعدادی از معروفترین غذاهای ایتالیایی در اینجا برای شما آورده ایم: 

پیتزا مارگاریتا: این پیتزا برای اولین بار توسط پیتزا پز معروف، رافائل اسپوزینو و برای ملکه مارگاریتا تهیه شد. مواد اصلی این پیتزا شامل ریحان، گوجه و پنیر موتزارلا می باشد.

چیتی (اسنک های کوچک ونیری): طعم این اسنک ها کاملا وابسته به سبزی های تازه و غذاهای دریایی می باشد.

بیستکا الا فیورنتینا: طعم اصلی این غذا وقتی است که گوشت کمی را روی زغال سنگ داغ بپزند ولی همچنان کمی خام باشد.

پارمیگینا ملانزین: این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است. این غذا برای گیاهخواران بسیار مناسب می باشد.

اورکتیتی با کلم بروکلی: اورکتیتی نوعی پاستا قدیمی از منطقه‌ی پولیا ایتالیا است. این غذا به دلیل وجود بروکلی معمولا در فصول سرد سرو می شود.

تیرامیسو: گفته می‌شود که تیرامیسو متعلق به منطقه ونتو ایتالیا است این دسر تقریبا در تمامی دنیا در حال حاضر طرفدار دارد.

اینها تعدادی از غذاهای معروف و خوشمزه ایتالیا بود که می توانید در رستوران های ایتالیایی اکثر آنها را ببینید. همچنین برای چشیدن طعم غذاهای لذیذ ایتالیایی نیازی نیست تا به ایتالیا سفر کنید. به راحتی می توانید در ایران در شهر خودتان طعم بهترین غذاهای ایتالیایی را بچشید.

رستوران ایتالیایی در شیراز هم برای همشهریان و مسافرانی که به این شهر سفر می کنند انتخاب بسیار خوبی برای چشیدن غذاهای بسیار خاص می باشد.

وبسایت کارشد در ادامه این مقاله لیستی از رستوران های ایتالیایی را برای شما عزیزان تهیه کرده است که برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شماره های تماس، آدرس، مسیریابی و ... می توانید به صفحه آنها مراجعه نمایید.

به نظر شما بهترین رستوران ایتالیایی شهر شیراز کدام است؟ در قسمت نظردهی برای ما بنویسید.

منبع:

  1. آشپزی ایتالیایی (ویکی پدیا)

لیست بهترین رستوران های شیراز

تعداد رستوران های معرفی شده: 3 مورد

آخرین بروزرسانی اطلاعات رستوران ها: شهریور ۱۴۰۴

اطلاعات این صفحه و لیست بهترین رستوران های شیراز با دقت و از منابع معتبر گردآوری شده‌اند. با این حال، ارزیابی نهایی خدمات بر عهده شماست. پیشنهاد می‌کنیم پیش از انتخاب، بررسی‌های لازم را انجام دهید.

در حال بارگذاری نقشه

این محتوا با بررسی اطلاعات کسب‌وکارهای ثبت‌شده در سایت کارشد، منابع معتبر داخلی، خارجی و شناخت نیاز کاربران، توسط تیم تحریریه و نویسندگان کارشد تهیه شده است. هدف ما ارائه اطلاعاتی کاربردی و دقیق برای کمک به کاربران در انتخابی آگاهانه و مناسب از میان مشاغل فعال شهر شیراز است. برای آشنایی با نحوه تهیه محتوا و شرایط استفاده، خط‌مشی تولید محتوا و سلب مسئولیت را مطالعه فرمایید.

بیشتر بخوانید...

ثبت نظر و امتیاز شما

(امتیاز کاربران: 5 از 5 بر اساس 5 رای)

نظر خود را برای ما بنویسید.

CAPTCHA
X